Projekt Kimi Commerce

Detalji projekta

Poduzeće Kimi Commerce d.o.o. potpisalo je s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta pod imenom "Izgradnja i opremanje proizvodno-prodajnog centra u Industrijskoj zoni Kukuljanovo". Provedba projekta financirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj, unutar javnog poziva Kompetentnost i razvoj malih i srednjih poduzetnika.

Provedba ovog projekta omogućit će povećanje obujma poslovanja poduzeća kroz povećanje kapaciteta strojeva i opreme, uvođenje novih proizvoda i otvaranje novih radnih mjesta.

Riječ je o centru koji će uz prodajni sadržavati i proizvodni pogon, te svojim kupcima nuditi raznoliku ponudu keramike, sanitarija, parketa i ostale opreme za opremanje doma. U proizvodnom pogonu razvijat će se dio asortimana krojen i osmišljen po narudžbi kupaca.

Ciljevi projekta: opći cilj projekta je povećanje konkurentnosti poduzeća i povećanje zaposlenosti malog i srednjeg poduzetništva. Ostali važniji ciljevi su porast prihoda poduzeća, povećanje poslovnog prihoda po zaposlenom, povećanje kapaciteta proizvodnje i edukacija zaposlenika.

Očekivani rezultati projekta:

Sve aktivnosti vezane uz projekt provedene na vrijeme
Povećanje kapaciteta proizvodnje i produktivnosti poduzeća
Otvaranje novih radnih mjesta
Unaprijeđena opća znanja i vještine zaposlenika
Projekt prezentiran široj zajednici i klijentima

 

  • Ukupna vrijednost projekta: 16.223.862,00 HRK
  • EU sufinanciranje projekta: 6.335.966,17 HRK
  • Razdoblje provedbe projekta: 30.01.2017. - 30.03.2018.
  • Kontakt osoba za više informacija: Mira Ćapalija

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Više o projektu pročitaj ovdje.